Atelier voor ontwerp en produktie van duurzame organische meubels op maat

 Jan Boxem - ontwerper / meubelmaker 

 

Morgenster ontwerpt en vervaardigt meubels in eigen beheer, zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven.  De ontwerpen ontstaan in nauw overleg met de opdrachtgever. Het streven is om een eigen stijl  te realiseren, die past bij de visie van de opdrachtgever en van Morgenster. In het bijzonder kan hierbij het specialisme van Morgenster, de organische vormgeving,  toepassing krijgen.
Morgenster staat voor duurzame producten en werkt voornamelijk met massief hout van esdoorn, essen, eiken, beuken of kersen. Ook wordt er gewerkt met verantwoord plaatmateriaal, zoals door en door gelamineerd berken en beuken multiplex en Bamboe. De gemaakte meubels krijgen in de eigen spuitafdeling hun gewenste afwerking, zowel blank als in kleur.
Na de ontwerpfase volgt er een offerte  en een eventuele afspraak over levertijd. Morgenster verzorgt uw opdrachten van begin tot eind geheel in eigen beheer.Naast veel particuliere opdrachten heeft Morgenster ook diverse grotere projecten en algehele interieurinrichtingen met succes vormgegeven.

Mijn ontwerpen presenteer ik in SketchUp 3D